60 80 73 16

FYSISK HEALING

.

.

.

.

Hvis du er meget stresset og har svært ved at mærke dig selv, eller bare slet og ret er udmattet, kan det være nødvendigt med en række sessioner udelukkende med fysisk healing. Det vil hjælpe dig til at komme helt ned i tempo og få dig fyldt op med energi igen.

Healing kan også være et godt supplement, hvis du har fysiske skavanker eller skal komme dig efter en operation eller alvorlig sygdom, fordi healingen skaber balance både i din krop og i dine følelser.

Et forløb med healing kan derfor hjælpe dig med, at du både fysisk og mentalt hurtigere kommer dig efter operative indgreb, og de følelsesmæssige belastninger dit sygdomsforløb har medført.

En session med healing foregår ved at du ligger på en briks og modtager healing ved at jeg lægger mine hænder på dig, og arbejder på at skabe balance i din krop og i dit energifelt. Der vil være en kort indledende samtale om, hvad du ønsker healing for, og en kort afsluttende samtale, hvor vi snakker om, hvad du har mærket, og hvad jeg har set i din krop og i dit energifelt under healingen.

Healing kan både hjælpe dig til at stresse af og komme balance fysisk og mentalt, samtidig som det kan være et godt udgangspunkt for at gå i gang med en dybere terapeutisk proces, hvis du ønsker det.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvad du ønsker, og hvad du føler, du har behov for, så der bliver ikke sat gang i terapeutiske processer med mindre du selv ønsker det.

.

.