60 80 73 16

KANALISERING

.

.

.

 

FÅ DYBERE SVAR

Er der et problem eller et tema du ønsker at få klarhed over, har du en udfordring i dit liv lige her og nu, eller ønsker du at blive set på et sjælsmæssigt plan, kan kanalisering give dig nogle svar, der ligger ud over den almindelige terapeutiske samtale.

Uanset hvilket spørgsmål du kommer med til en kanalisering, vil svaret nemlig altid indeholde mere, end det du spørger om. Det er energiens måde at vise dig på, at du er set, at du bliver hørt, og at du er elsket præcis som du er.

KOM PÅ RETTE VEJ

Første gang du modtager en kanalisering, kan det være du er lidt nervøs eller spændt på, hvad du kommer til at høre, men der er absolut intet at være nervøs for. Uanset hvad du kommer med, hvad du tænker, føler, eller hvad du har af ideer omkring dig selv, vil du opleve en følelse af at være holdt på et dybt favnende plan.

Kanaliserede beskeder tager altid udgangspunkt i nuet, hvad der skal til lige nu for at hjælpe dig på rette vej, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du kan tage vare på dig selv og behandle dig selv med kærlighed.

BLIV SET SOM DEN DU ER

Kanalisering er altid kærlig, ærlig, omsorgsfuld og med udviklingen af dit højeste sjælsmæssige potentiale som omdrejningspunkt. Kanalisering er en fantastisk metode til at opnå dyb spirituel indsigt i hvem du er, hvorfor du er her på jorden, og hvordan du kan leve dit liv på den måde, der er helt rigtig for dig.

Derfor kan en personlig kanalisering være en utrolig bevægende oplevelse, hvor du bliver set som den du er allerdybest inde, og hvor du kan lære dig selv at kende igen som den, du i virkeligheden er. Når vi bliver set og mødt derfra, åbner der sig nogle gemte og glemte lag i vores sjæl, og vores sande essens begynder at spire frem.

HVORDAN DET FOREGÅR

En kanalisering foregår ved at vi sidder afslappet overfor hinanden, og du fortæller mig om, hvad du ønsker indblik i og klarhed over, hvorefter jeg kanaliserer mine vejlederes svar på dine spørgsmål. Efter kanaliseringen taler vi om, hvordan du har oplevet det. Du er altid velkommen til at optage kanaliseringen, så du kan høre den igen, når du har brug for det. Kanalisering kan virkelig hjælpe dig i din personlige udvikling, fordi du hele tiden bliver støttet i at være i kontakt med dig selv, og i at træffe de valg og beslutninger, der er rigtige for dig.

.

.

.