60 80 73 16

OM ZANNA

TERAPEUTISK HEALER

.

.

.

Jeg er uddannet i terapeutisk healing og kanalisering af Sisselmaya Øster siden 2007. Jeg påbegyndte uddannelsen udelukkende for min egen personlige udviklings skyld, jeg havde således ingen intentioner om, at jeg en dag skulle nå til et punkt, hvor jeg kunne hjælpe andre.

Det er først de seneste år, efter min reelle uddannelse er afsluttet, og jeg har fortsat min egen proces i en spirituel udviklingsgruppe med kanalisering som hovedfokus, jeg har indset, at jeg har ressourcer til at hjælpe.

De mange års uddannelse og personlig udvikling har været en vekselvirkning mellem at jeg har healet mig selv samtidig med, at jeg har integreret virkningsfulde terapeutiske redskaber, der kan hjælpe andre.

Gennembruddet for mig kom, da jeg lærte min sjæl at kende. Da jeg så, hvem jeg er på et sjælsmæssigt plan, hvad jeg har gennemgået i mine mange inkarnationer, og hvad min sjæls formål med at eksistere er, blev jeg fri.

Nu stiller jeg min viden og mine evner til rådighed for dig, der længes efter kærlighed, frihed og sjælefred.

Min dybdegående personlige udvikling og min uddannelse til terapeutisk healer, ser jeg som to områder der er uløseligt forbundet med hinanden. Personlig udvikling er et aktivt valg og en kontinuerlig proces der aldrig stopper, og mine evner som healer og kanal er betinget af og udvikler sig i processen, hvor jeg udvikler mig selv.

I tillæg til min uddannelse til terapeutisk healer, er jeg uddannet cand.mag. i etnologi fra Københavns Universitet. Jeg har arbejdet i det private erhvervsliv i en lang årrække indtil jeg i 2011 valgte at lægge mit arbejdsliv fuldstændig om.

.

.

.

.

.

.