You are currently viewing Din sjæl kalder på dig – kan du høre den?

Din sjæl kalder på dig – kan du høre den?

Lær at lytte til stemmen der hvisker

Mange af de følelsesmæssige og livsudfordrende problemer vi kæmper med i vores tilværelse, opstår fordi der er en ubalance mellem det vi tænker, og det vi mærker. En indre kamp mellem sind og sjæl.

Dit sind er dine tankemønstre, forestillinger og livs-strategier, det du har lært om, hvad det vil sige at være et menneske – det liv du lever på autopilot.

Din sjæl er din essens, den du er, når alle tankerne er stilnet og du kan mærke dig selv dybt inderst inde. Det er dér dine længsler, håb og drømme lever, men det er også der, du hører stemmen der hvisker: er det sådan her det skal være, livet, eller er der mere?

Hvad længes du efter?

Den indre kamp mellem sindet og sjælen viser sig ofte som en dyb længsel efter noget, vi måske ikke altid ved hvad er, eller en følelse af at være ensom og fortabt indeni, selv om vores liv tilsyneladende er, som det skal være.

Længslen og ensomheden opstår, når vi ikke er i kontakt med vores sjæl. Stemmen der hvisker er nemlig din sjæl, der kalder på dig, og den har et vigtigt budskab til dig. For at høre det, er du nødt til at stilne sindet og lytte.

Når du lærer at stilne sindet og lytte, opnår du et enormt overblik over din livssituation. Nu kan du nemlig arbejde på at lade din sjæl komme helt frem i lyset, så du kan leve et liv, hvor du ved, hvem du i virkeligheden er.

Et liv i balance

Derfra vil du opleve meningsfuldhed og ro, og opnå styrke til at navigere gennem tilværelsens udfordringer uden at miste dig selv, og uden at føle dig fortabt. Du vil mærke en dyb følelse af fred til at være lige præcis den, du er, og en frihed til at leve dit liv på den måde, som du dybest set længes efter.

At mærke sig selv på et sjælsmæssigt plan er noget alle kan lære. Det er sådan vi er født, og det er sådan det er meningen, vi skal leve. Desværre mister de fleste af os kontakten til vores sjæl op gennem livet, hvis vi overhovedet kan huske, hvordan det er at leve derfra.

Når du får genskabt kontakten med din sjæl, og når du lærer dig selv at kende derfra, vil du indse, at du er fuldstændig unik og perfekt som du er, og at du kan leve et liv i følelsesmæssig fred og balance.