The Essence of Being

THE ESSENCE OF BEING

The Essence of Being

THE ESSENCE OF BEING

Weekendkurser i spirituel udvikling, meditation og bevidsthed.

Dette forløb er for dig der har et ønske om at fordybe dig i din spiritualitet og lære dig selv at kende på et dybere plan.

Måske har du været på nogle kurser og workshops tidligere, og nu er du klar til at gå dybere. Det er også for dig der måske er healer eller terapeut eller på anden måde arbejder med at hjælpe andre samtidig med at du fordyber dig i din egen udvikling.

Det er ikke vigtigt, hvad du laver til dagligt, hvad du arbejder med eller hvor ’spirituel’ du er. Det er ikke det, det handler om. Det handler om dit ønske om at udvikle dig, og at du er dedikeret til at undersøge og arbejde med de dybe lag af dig selv og din eksistens.

The essence of being in nature's small wonders

The Essence of Being består af fjorten forskellige essenskvaliteter der arbejdes med en ad gangen. Hver essenskvalitet hjælper med at åbne op for hver vores unikke sjæls ressourcer på det pågældende område, så vi kan integrere dem i vores tilværelse på et dybt nærende plan.

Vi lærer at leve vores liv i bevidsthed.

Vi fordyber os i den samme essenskvalitet i 3 weekender over nogle måneder, så vi kommer i dybden med den. Vi lærer hvordan vi kan arbejde med den i vores daglige liv, vores arbejdsliv, i vores relationer.

Essenskvaliteterne er blandt andet kærlighed, glæde, kreativitet, styrke og stilhed, samt flere andre du vil blive introduceret til som vi arbejder med dem.

Det er således helt almindelige, men meget essentielle temaer vi arbejder med og fordyber os i. Og fordi vi arbejder med dem på et energetisk niveau, kan vi nå meget dybt ned i forståelsen af hvordan de virker i os og hvordan vi ønsker at udfolde disse temaer i vores liv.

I weekenderne vil vi arbejde med forskellige meditationer, modtage dybe energioverførsler, healing og kanalisering, og vi lærer at tage det vi lærer om os selv med ud i vores liv og dagligdag.

The essence of being in small thingsLige så snart du er med i gruppen, vil energien også heale dig i perioderne mellem weekenderne vi mødes. Det vil sige, at du befinder dig i en proces med at åbne dig for og integrere essenskvalitetens energi i dig, også når du ikke er på kursus. Dit eget ønske om fordybelse og udvikling betinger hvor dybt du kommer. Du har mulighed for at opnå dyb forbindelse til din sjæl og din væren.

Omdrejningspunktet i The Essence of Being er, at du kommer i kontakt med din sjæl. At du kommer dybt ind i essensen af hvem du er, og derfra ser, hvad du har brug for, for at leve dit liv på den måde der er rigtig for dig. Du lærer at skelne mellem hvad der er den ægte dig og den du har lært at være. Du lærer at mærke hvad der er sandt for dig, og hvad der ikke gavner dig. Du lærer at finde ind til dine allerinderste iboende ressourcer og at få dem frem og i brug.

Selvom vi arbejder i en gruppe og vi arbejder med et fast tema over flere måneder, er det jeres individuelle proces det handler om. Det vil sige, at der ikke er et mål der skal nås, der er ikke noget der skal afsluttes. Det er en proces der gradvist åbner jer mere og mere, og I lærer at følge jer selv i processen. Det er jeres dedikation til jeres egen udvikling det handler om.

Min tilgang til spirituelt arbejde er, at vi er mennesker først. Det er bevidsthed i praksis vi træner i mine grupper. Det handler ikke om at nå et specifikt meditationsniveau eller at være god til at heale. Det handler om at vælge at ville leve så bevidst som muligt og at hver enkelt af jer lærer jer selv så godt at kende, at I kan følge jeres egen individuelle og helt unikke proces og omsætte jeres indsigter og det I lærer til at støtte jer i at navigere i tilværelsen.

The essence of being in nature's magnitudeHvis du tænker at The Essence of Being er noget for dig, eller du har spørgsmål til forløbet, så skriv til mig på Messenger eller zannasofia@gmail.com.

For at få det optimale ud af det, skal du deltage alle tre weekender med den pågældende essenskvalitet.

Den første essenskvalitet vi skal arbejde med, er kreativitet.

Datoer kreativitet – alle dage fra kl. 13-18:

11.-12. februar

11.-12. marts

22.-23. april

Pris: 1200 pr. weekend.

Næste modul begynder i august 2023, og da arbejder vi med essenskvaliteten intelligens.

Datoer intelligens – alle dage fra kl. 13-18:

5.-6. august

9.-10. september

21.-22. oktober