Zanna Pauck præsentation

ZANNA

TERAPEUTISK HEALER

Zanna Pauck præsentation

ZANNA

TERAPEUTISK HEALER

Jeg er uddannet i Terapeutisk Healing og kanalisering af Sisselmaya Øster siden 2007. De mange års uddannelse og personlig udvikling har været en vekselvirkning mellem at jeg har healet mig selv samtidig med at jeg har integreret virkningsfulde terapeutiske redskaber. Til at begynde med fordybede jeg mig i læren om Terapeutisk Healing udelukkende for at heale mig selv, men som årene gik, opstod et ønske om at kunne hjælpe andre. Til at begynde med, viste jeg dog ikke helt hvordan jeg skulle hjælpe.

Gennembruddet kom, da jeg for alvor lærte min sjæl at kende. Da jeg så, hvem jeg er på et sjælsmæssigt plan, hvad jeg har gennemgået i mine mange liv, og hvad min sjæls formål med at eksistere er, indså jeg, hvad det er jeg kan og skal bidrage med.

Zanna Pauck terapeutisk healer

Min mission er at tale om smerten og at hjælpe mennesker med at turde forløse deres dybeste personlige smerte.  Jeg har, fra jeg inkarnerede første gang, dedikeret mig til at lære alt der er at lære om den menneskelige smerte, for at kunne hjælpe mennesker med ikke at være bange for at leve. Jeg har gennemlevet stor smerte både i dette liv og i liv før dette, og jeg har gennem min personlige healing opnået evnen til at være i forbindelse med alt jeg hvad jeg har lært på alle planer, og bruge den visdom når jeg hjælper dig med at forstå og heale din eksistentielle smerte.

Jeg har selv gennemlevet og forløst dybe traumer og smertesår, og jeg har de sidste 15 år arbejdet aktivt med at heale og transformere min eksistentielle smerte til visdom og indsigt, der nu kan komme andre til gode. For at jeg har kunnet nå det punkt, hvor jeg forstår smertens natur og ikke længere er styret af min egen smerte, har jeg måttet afdække alle lag af min personlige smerte og gå gennem smertens landskab gang på gang. Det er en kontinuerlig proces, der ikke stopper, men vandringen har ændret sig fra værende en slagmark til farbar vej, og jeg har opnået så meget overblik over smertens natur, at jeg kan være guide for andre der tilbagelægger en strækning gennem smertens landskab.

Jeg arbejder på et energimæssigt og intuitivt plan, samtidig med at jeg med dyb jordforbindelse og terapeutisk indsigt kan hjælpe dig til at heale dig selv og forstå dig selv, få indsigter og redskaber, så du kan gå ud i verden og begynde at leve dit liv som du inderst inde længes efter.

Min dybdegående personlige udvikling og min uddannelse til Terapeutisk Healer, ser jeg som to områder der er uløseligt forbundet med hinanden.

Personlig udvikling er et aktivt valg og en kontinuerlig proces der aldrig stopper, og mine evner som healer og kanal er betinget af og udvikler sig i processen, hvor jeg udvikler mig selv.

 

I tillæg til min uddannelse til Terapeutisk Healer, er jeg uddannet cand.mag. i Europæisk Etnologi fra Københavns Universitet. Jeg har arbejdet i det private erhvervsliv i en årrække indtil jeg i 2011 valgte at lægge mit arbejdsliv fuldstændig om.