Terapeutisk healing

TERAPEUTISK HEALING

Terapeutisk healing

TERAPEUTISK HEALING

Terapeutisk healing er personlig udvikling der kombinerer den terapeutiske samtale med healingens dybe kraft. Når du kommer til mig for at få hjælp til at forløse et følelsesmæssigt problem, aktiverer jeg en healende energi mens vi taler sammen. Det gør, at du befinder dig i et støttende energifelt så du kan mærke dig selv på et dybt plan og samtidig føle dig helt tryg. Det er så vigtigt at komme helt ned i kroppen når vi taler om svære ting, for det er ofte i kroppen vores smerte sætter sig, når vi er kede af det, triste eller ligefrem ulykkelige.

Hvis vi kun taler om vores problemer oppe fra hovedet, får vi ikke forløst den smerte der har sat sig i vores fysiske krop og i vores energisystem. Det kan det være rigtig svært at mærke, hvordan vi egentlig har det, når vi ikke kan mærke, hvad der foregår i vores krop og på et dybere plan. Når vi har oplevet følelsesmæssige svære ting, lukker vi ofte af for kropslige følelser og signaler for at udholde og overleve smerten. Men det resulterer ofte i at vores krop bliver så krampet op, at vi ikke kan mærke andet end netop den indre smerte, der tit ender med også at manifestere sig som fysiske smerter i kroppen. 

Terapeutisk healing - min bænk

Når vi begynder at turde mærke, hvad der sker i kroppen og de dybere lag i os samtidig med at vi taler om vores indre smerte, kan vi nå en dyb forløsning og komme i kontakt med vores sande natur, vores essens, vores sjæl. En ting er at forstå vores smerte på et mentalt niveau, at vi kender vores historie, ved hvor smerten stammer fra og kan sætte ord på den. Noget andet er at turde mærke hvad den egentlig gør ved os og vores evne til at leve fuldt og helt.  Måske har vi arbejdet terapeutisk med smerten, men føler alligevel at der mangler noget. Det er fordi det er blevet oppe i hovedet, og kroppen og sjælen ikke er med. Vi har ikke integreret vores indsigter på et kropsligt og energetisk plan, så vi er ikke kommet i balance. Derfor er det godt at kombinere den terapeutiske samtale med det energiarbejde healingen giver, for så får vi taget hånd om både sind, krop og sjæl.

Fokus i alle samtaler vil være at hjælpe dig til at mærke dig selv på et dybt plan. Derfor vil vi altid tale sammen på måde der gør, at du kommer ned i kroppen, ind i kernen af dig selv, at du kommer i kontakt med det der virkelig rumsterer inderst inde.

I almindelighed taler vi oftest fra vores tanker. Vi taler fra den historie vi har skabt om os selv, eller som andre har skabt om os. Vi taler fra hvordan vi plejer at omtale og beskrive os selv, og måske fra hvad der forventes af os, eller hvad vi tror, der forventes af os. Selvfølgelig er dette også, hvem vi er, og vi kan kende os selv godt derfra. Men der er altid mere, der er altid noget dybere, en indre sandhed.

Rent faktisk kan vi skabe og leve ud fra en fortælling om os selv, som når det kommer til stykket slet ikke stemmer overens med hvordan vi egentlig går og har det, eller med hvem vi i virkeligheden er.

Måske har vi aldrig sådan for alvor turdet sætte ord på, hvordan vi har det inderst inde, fordi vi er bange for, at vores verden krakelerer og vi mister os selv, vores tilværelse, måske oveni købet dem vi elsker, hvis vi taler om det. Vores forestillinger om smerte og tab, er den største forhindring for forandring og sjælefred.

Når du taler med mig, hjælper jeg din indre sandhed frem. Jeg skaber et rum, hvor du kan turde mærke, hvilken historie om dig selv du mangler at fortælle.

Terapeutisk healing - livets træMåske er der noget der skal op og ud, frem i lyset, for at du kan se din tilværelse som den i virkeligheden er. Måske er der noget der skal ændres. Måske er der nogle kvaliteter i dig, der aldrig har fået lov til at folde sig ud, fordi du har holdt dem nede af frygt for, hvad der vil ske, hvis du viser dig som den du er.

Måske føler du, at du slet ikke ved, hvem du er, fordi du aldrig har turdet eller haft overskud til at mærke dybere. Måske har du brugt hele dit liv på at overleve i nogle omstændigheder, der har gjort at du har tilsidesat dig selv fuldstændig, og derfor har du aldrig kunnet trives og udvikle dig.

Jeg kan hjælpe dig gennem de processer der gør, at du kan mærke dig selv og komme til at sætte ord på, hvem du er, hvad du kan og hvad du drømmer om og længes efter. Jeg kan hjælpe dig til at forstå, at du kan forløse din smerte uden tab, at du kan elskes bare fordi du er dig.

Det kan tage noget tid. Du kommer gennem noget uro og smerteforløsning i processen. Men når du har gjort det stykke arbejde i et trygt rum, vil du begynde at føle dig stærk, føle dig oprejst og fri, og du vil kunne tale om dig selv med en anden stemme, med en anden kraft. Du vil begynde at mærke, at du står ved den du er, og du samtidig føler dig tryg, fri og værdig i verden.

Når du dedikerer dig til at arbejde med dig selv på den måde, kan du opnå at kunne navigere i dit liv og træffe beslutninger der er rigtige for dig. Du vil ikke længere føle dig så fortabt, rodløs og alene, eller føle at du er nødt til at gemme dig væk. Tværtimod vil du stå stærkere i verden og føle dig bedre rustet til at møde livets uundgåelige udfordringer.

Terapeutisk healing i naturen